Míves

Ez itt a reklám helye. Néhány fénykép a kedvenc kávéházamról. Ha Miskolcon jársz, nézz be ide, ahol megállt az idő. Igazi művészkávézó, ahol nagy dolgok is történhetnének, ha az emberek értékrendje nem olyan lenne, amilyen.

Reklámok

24 hozzászólás

Kategória: életképek, képmutatás

24 responses to “Míves

 1. Ó, mekkora ötlet ez a kávéház! I’m lovin’ it! :)

  De ugye nem mindig ilyen üres?

 2. infaustus

  Nem mindig. Sőt, van, hogy be se férünk, olyan tömeg van. De alapvetően nincs túl nagy forgalma. Nem éppen a “tömegembereknek” való hely. :]

 3. itt buliznak az értelmiségi bulizósfiatalok?
  fizikalyi munkásst beengeddnek íde?

 4. infaustus

  Nem buliznak. Én már kezdem unni, hogy beakadt nálad a lemez. Ezzel akarod kompenzálni az irigységet, amit azok felé érzel, akiknek van diplomájuk? Nem minden értelmiségi és diplomás olyan hülye, mint amilyennek te beállítod őket. Túláltalánosítasz, de már nem vicces, amit csinálsz.

 5. Hahaha, ezzel akarod kompenzálni, hogy okosabb, ügyesebb, sikeresebb vagyok* mint a diplomások 99%-a? :D:D:D:D (Aki nem sikeres az hülye.)

  Hát tilts ki, és akkor többet nem írok ide. :D

 6. infaustus

  Nem tiltalak ki, mert értelmes gondolataid is szoktak lenni. Csak a túláltalánosításod nem tisztességes.

 7. Előfordulhat, hogy endike nem kap elég szeretetet és odafigyelést se. Ha szeretetet nem is kap tőlünk, de legalább odafigyelünk arra amit ír. Lehet a szeretetet nem is tudná kezelni. Rövidet ír, általában elolvassuk. Azzal meg ha kitiltjuk még örömet is okozhatunk neki, mert végre ismét igaza lehet! A bulizósfiataldiplomásautók kitiltották a fizikaimunkásmélyenlátót. Ez a világ rendje. Így vagyunk biztonságban.

 8. Tettetek ti valamit valaha is a diplomások felsőbbrendűségi propagandája ellen?

 9. Ha egyszer felsőbbrendűek, na. Mit tehetnénk?! Te is tudod jól, hogy minél több diplomája van valakinek, annál felsőbbrendűbb. Ezt az evolúcióelmélet is igazolja!

 10. norbs, és van diplomagén is? vagy arról még nem írt a dawkins főpap?

 11. infaustus

  És szerinted az a legjobb megoldás, hogy fikázod őket? Ettől majd kevésbé lesznek felsőbbrendűek? Tudom, sokan beképzeltek, és fenn hordják az orrukat. Általánosítanak, és lenéznek mindenkit, akinek nincsen. De nem mindenki ilyen. Pl. én sem. De te meg pont az ő módszerüket követed, és általánosan lefikázol mindenkit, egy kalap alá veszel mindenkit.

 12. Az utolsó prédikációjában annak a gondolatát vetette fel, hogy akik nem rendelkeznek ezzel a génnel, azokat fölényesen, tudományos viták során, az érvek sortüzével ki kell irtani. Védett faj már ez a néhány, és csak élősködnek a fiataldiplomásokostudósok* eszén, azt mondta.

  * akiknek van sportkocsijuk és rossz nyelvek szerint külföldön nyaralnak.

 13. Klassz hely lehet… vissza az időbe [;-<)) Az áraik is "békebeliek"…- akarom írni: megfizethetőek? /Pl.:Nekem,aki a Csepel Vas ésFémművek mellett nőttem fel,és megmaradtam egyszerű prolinak [;-<) -és a velem egy kasztban lévőknek? :-)) /

 14. Féllre ne értscsetek, én is elfógadom, hogy a fizikalyi nunkásók kasztjában tartozok. Nem lázzadok a rend elen.

 15. Akkor fogad el..:D Bár te nem sokat dolgoztál fizikai munkát, csak nyomkodod a billentyűt és 5ször többet keresel, mint egy fizikai munkás aki 3 műszakban van.. fúj fúj .. :D:D:D:d Na de gyere sírjál ,hogy nem igaz ,mert…,de vannak akik tényleg nem csinálnak semmit és nem is értenek hozzá…Én meg bologatok ,hogy igazad van és megállapítjuk, hogy azok akik diplomát szereznek vagy autodidakta módon tanulnak és jó képességűek(alapjáratban), akkor hamarabb lelnek olyan munkát ahol jobb a fizetés és talán nem fárad annyira el, de nagyobb felelőssége is van a dolgok kapcsán.

 16. 4 évig dolgoztam fizikai munkát…
  nagyobb felelőssége az értelmiségnek? hahaha. nem fárad el annyira? hát persze, mert alig dolgozik :D

  amúgy bennem bulizósfiatal ellenes gén van, ezért nem tehetek semmiről, sőt, jobban kell szeretnetek ezért mint mást, mert nekem olyan rossz :D

 17. infaustus

  Szeretünk is, endi! :]

 18. Endi te az új értelmiségi felsőbrendű osztályt az”újdiplomások”-at képviseled, akik autodidakta módon sajátítják el a tudást, mely versenyképes az egyetemen tanult társaidnak tudásával..sőőőőt…:D:D:D Jól mondtam? :D

 19. endi: Ha az megnyugtat, nekem nincs diplomám, csak egy mezei gimnáziumi érettségim, ami tányéralátétnek jó nagyjából, ráadásul munkanélküli is vagyok, általában a keresést már a munkakör-leírás elolvasásakor feladom, hányingerem van a trendin hangzó HR bullshittől, az önbizalmam a béka segge alatt, akad bennem kellő mennyiségű antiszociális jellem, stb.
  De legalább az önutálatomat nem vetítem ki másokra…

 20. berci, tanulni, tanulni, tanulni! és a haza fényre derül :)
  te is lehet olyan okos, ügyes, sikeres szuperfelsőbbrendű megaember mint én!

 21. Evi

  Fiuk, ha abbahagytatok a szocseplest terjetek be egy jo kis forrocsokira ebbe a Mives Kvzoba… mert egy igen jo kis hely. :)

 22. endi szokásos vesszőfutásához nem akarok hozzászólni. Magáért beszél, mint mindig. :-)

  Hanem ez a kávézó nem semmi. Ha lekerülök Miskolcra, akkor második programpontként feltétlenül megnézem. Az első programpont Infaustus meglátogatása lesz, már ideje volna. :-)

 23. infaustus

  A kettőt össze is lehet kapcsolni ám! :]

 24. Hát, ha fizeted, akkor össze…. :-PP