Interjú ajánló

Zsotza honlapján találhattok egy interjút, amit velem készített. Akit érdekel, itt elolvashatja. Ez talán segít némiképp belelátni abba, hogyan lettem az, aki most vagyok.

Reklámok

3 hozzászólás

Kategória: miegymás

3 responses to “Interjú ajánló

 1. Elolvastam és nagyon tanulságos, főleg hogy a családi háttérbe is bekukkanthattam.
  Isten áldja meg az életedet és a gyülekezeti szolgálatodat Karesz!

 2. Zoli, köszi! :]

 3. Köszönöm -ezúton is -az interjút, az ajánlót,és mindenkinek a figyelmet!
  Nagyon fontos figyelmesen, és tudatosan meglátni Isten áldását,szabadítását! Én beszéltem olyan lelkipásztorral,aki lehetetlennek tartotta,hogy egy “Jehova Tanúi Egyház”-ból kilépett / kiközösített ember nem lehet hívő,evangéliumi keresztény,olyan sérülést,csalódást él át a Szervezetben. Ebben van is igazság.

  De kihagyta Istent, aki Úr a lehetetlen helyzetek, és a legprofibb tévtanítások felett is! Sajnos, a riportból kiderül az a tény is,hogy a keresztény egyházak általában nem veszik komolyan a hitvédelmet, és a missziót még az ismertebb, terjeszkedő destruktív vallási közösségek irányában sem. Még az ingyenes média-támogatás sem jellemző: egyházi,gyülekezeti honlapokon hitvédelmi weboldalak ajánlása.

  Fontos,hogy legalább a keresztények,egyénileg kapjanak bátorítást: nem egy komplett teológiai program-csomagot, hatalmas tudás-mennyiséget kell “Jehova Tanúi”-nak nyújtani,-az van nekik bőven,még ha tévesek is- hanem beszélni kell Isten elfogadó Atyai szeretetéről, ingyen kegyelméről, az üdv-bizonyosságról