Ars Sacra Fesztivál – 2015

Immár kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az Ars Sacra Fesztivál szeptember harmadik hetében (2015. szeptember 19-27), és annak részeként a Nyitott Templomok Napja (2015. szeptember 19). E rendezvény célja, hogy a szakrális művészeteken keresztül szólítsa meg az érdeklődőket az evangéliummal. Országosan több program közül válogathatunk, melyek az Alapítvány oldaláról letölthető programfüzetben szerepelnek; én csupán a rendezvény miskolci vonatkozásait emelem ki.

Ars Sacra Fesztivál

Ars Sacra Fesztivál

Nyitott Templomok Napja

A Nyitott Templomok Napja program részeként Miskolcon a Deszkatemplomban 2015. szeptember 19-én 17.00-21.00 között verses-zenés irodalmi műsor kerül megrendezésre az Éltető Lélek Irodalmi Kör Egyesület előadásában. Részt vevő művészek: Éltető Lélek Irodalmi Kör Egyesület tagjai, Miskolci Deszkatemplom Gyülekezeti Kórusa (karvezető: Orosz-Tokár Edina), Dr. Varga László orgonaművész.

“Jelenések” — A Fényszínház előadása 

“Jelenések” címmel tart előadást a Fényszínház 2015. szeptember 23-án 18.30-tól az Avasi templomban (Miskolc, Papszer u. 14.). “A keresztény világ legismertebb imája a Miatyánk. Újkori feldolgozásában törekedtünk a szeretet szimbólumainak legszebb megfogalmazására: zenével, álló és mozgóképekkel, lézerjelenésekkel, az ima érzelmeinek bensőséges hangulatával” (részlet a programleírásból).

Reklámok

Ars Sacra Fesztivál – 2015 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Kategória: programajánló

Hozzászólások lezárva.